Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Sydney
June 29, 2011

Sydney by udeyismail
Sydney, a photo by udeyismail on Flickr.

Advertisements

Kesulitan amat dikesali
May 15, 2009

Akum semua.. untuk sementara waktu nie aku kena cari hotel sementara untuk jadikan sebagai rumah tumpangan.Nasib baik ade saki baki blog lama nie boleh jugak aku luahkan perasaan. Blog nie pon dah lama ade dan kat sini la aku update berkenaan dengan travel log aku kat sini. Disebabkan rumah banyak sangat aku terpaksa buat satu pilihan yang tepat untuk memilih rumah sebenar kat http://blog.udeyismail.com



Untuk sementara waktu nie server kami dalam proses menaik taraf dan kami mengambil masa untuk lakukan kerja-kerja menaik taraf  tapi jangan risau tak de la ambik masa yang panjang mana pon dan ini semua untuk keselesaan semua pengunjung blog dan forum kami. Aku ade banyak msg daripada YM. Ramai yang tanya kepada website tak boleh masuk. Diharapkan korang semua bersabar untuk jangka masa pendek nie

Part 2 : Mis U Thailand
May 26, 2008

Kami Ambik Keputusan untuk beredar dari Tempat tu memandangkan masa X mengizinkan.. Dalam Hati risau dengan Beg kat Hotel.. pegi x de risau plak… Bila turun dari bukit naik motor 3 orang… ppehhh baru aku rase best sbb dapat naik.. kalau x kena lari jek.. dah turun dari bukit syok sendiri ambik gamb dari atas motor.. Bler dah sampai kat bawah jekkk.. rase mcm kebas bontot jek.. sebab lama sgt terhimpit.. dah laa x de tempat pijak terpaksa kongsi dengan moqh.. pakat pijak sorang sikit… sedap naik motor.. tengah orang ramai.. rase lain macam jek aku rase goyang2 .. alamak aku tgk tiup bocor laa pulak lagi satu masalah nie datang… nie laa masalah kalau x de bawak kte.. lepas tu dia ckp nak cari kedai motor.. kitorang jalan laa kaki leh tahan jugak lama.. dia x kemana tah.. cari kedai motor ,hati risau sebab takut laa dia tinggal kitorang ke.. terus blah mcm tu jek.. cari duit syiling nak call.. call x leh susah plak nak dapat public kat sana.. aduh hati dah risau sangat

Wesak by udeyismail
May 18, 2008

Photo Essey : Tea Farm
May 15, 2008

Each leaf tea who completed in collect will be decommissioned bring to separation process

Tea farm the surrounding villages and the local tea processing facility

Employee to separate leaf before to take to the plant to drying process

Photo Essey : “Tea Farm”

Photograph by : Udey Ismail