Archive for January, 2012

Kilang arang kuala sepetang
January 12, 2012

20120112-180609.jpg

20120112-181349.jpg

20120112-181648.jpg

20120112-181742.jpg

20120112-181754.jpg

20120112-182410.jpg

pembaca

20120112-185308.jpg

20120112-185317.jpg

20120112-185718.jpg

20120112-185807.jpg

20120112-185928.jpg

20120112-190224.jpg

20120112-190239.jpg

20120112-190418.jpg

Gambar kesemua diatas diambil menggunakan telefon saya sendiri. Dengan 100% daripada iphone 4, mohon maaf jika kualiti kurang memuaskan. Ini sebahagian latihan bagi aku bagi tiap-tiap hari jika berada dimana-mana yang aku pegi, aku tak akan terlepas pandang bagi merakamkan gambar dengan menggunakan iphone. Latihan mata ini banyak membantu aku, dengan adenya iphone, ini memudahkan lagi untuk aku merakamkan gambar-gambar untuk dijadikan bahan cerita diblog.

Memandangkan blog sebenar aku mengalami masalah dan sedang diperbaiki, so aku gunakan blog lama ni untuk sementara waktu.

Dengan adanya application yang membantu dalam penghasilan editing yang menarik didalam iphone 4, membuatkan aku susah untuk meninggalkan telefon tangan epal nie, walau laju mana pon keluaran syarikat-syarikat lain.

Application reducation noise jugak membantu aku dalam menghasilkan gambar yang menarik, menarik dalam kerja-kerja kemaskini info-info menarik dalam blog, bagi tatapan semua.

Kebetulan balik kedah ikut changkat jering, so aku ambik kesempatan untuk singgah untuk 2 jam di kuala sepetang. Niat untuk ambik gambar guna iphone nie dah lama. Sebelum nie mmg aku pernah ke sini, waktu tu sibuk dengan dslr, mmg tak sempat nak snap guna iphone. Apapun gambar nie ade sambungan dia, nanti kalau ade masa, aku upload lagi 😉