Kesulitan amat dikesali

Akum semua.. untuk sementara waktu nie aku kena cari hotel sementara untuk jadikan sebagai rumah tumpangan.Nasib baik ade saki baki blog lama nie boleh jugak aku luahkan perasaan. Blog nie pon dah lama ade dan kat sini la aku update berkenaan dengan travel log aku kat sini. Disebabkan rumah banyak sangat aku terpaksa buat satu pilihan yang tepat untuk memilih rumah sebenar kat http://blog.udeyismail.com



Untuk sementara waktu nie server kami dalam proses menaik taraf dan kami mengambil masa untuk lakukan kerja-kerja menaik taraf  tapi jangan risau tak de la ambik masa yang panjang mana pon dan ini semua untuk keselesaan semua pengunjung blog dan forum kami. Aku ade banyak msg daripada YM. Ramai yang tanya kepada website tak boleh masuk. Diharapkan korang semua bersabar untuk jangka masa pendek nie

Advertisements

There are no comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: