Part 2 : Mis U Thailand

Kami Ambik Keputusan untuk beredar dari Tempat tu memandangkan masa X mengizinkan.. Dalam Hati risau dengan Beg kat Hotel.. pegi x de risau plak… Bila turun dari bukit naik motor 3 orang… ppehhh baru aku rase best sbb dapat naik.. kalau x kena lari jek.. dah turun dari bukit syok sendiri ambik gamb dari atas motor.. Bler dah sampai kat bawah jekkk.. rase mcm kebas bontot jek.. sebab lama sgt terhimpit.. dah laa x de tempat pijak terpaksa kongsi dengan moqh.. pakat pijak sorang sikit… sedap naik motor.. tengah orang ramai.. rase lain macam jek aku rase goyang2 .. alamak aku tgk tiup bocor laa pulak lagi satu masalah nie datang… nie laa masalah kalau x de bawak kte.. lepas tu dia ckp nak cari kedai motor.. kitorang jalan laa kaki leh tahan jugak lama.. dia x kemana tah.. cari kedai motor ,hati risau sebab takut laa dia tinggal kitorang ke.. terus blah mcm tu jek.. cari duit syiling nak call.. call x leh susah plak nak dapat public kat sana.. aduh hati dah risau sangat

Advertisements

One Response

  1. wuhuuu.. banyaknya dugaan mase kat sana.. tp cam besh jek 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: